In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
26 Februarie 2024

orașul Bușteni, afectată strada Poligonului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Bușteni, strada Poligonului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Poligonului.


comuna Cărbunești, afectat satul Cărbunești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Cărbunești, sat Cărbunești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cărbunești.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în intervalul orar 09:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


comuna Bertea, afectată comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de pompare, din cauza lipsei precipitațiilor din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Adunați, afectată comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Adunați, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 februarie 2024, în intervalul orar 09:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Adunați.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut