In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
27 Februarie 2024

comuna Teișani, afectat satul Olteni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Teișani, sat Olteni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 27 februarie 2024, ora 21:30 – 28 februarie 2024, ora 10:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Olteni.


orașul Breaza, afectată strada Frăsinetului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Breaza, strada Frăsinetului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 februarie 2024, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Frăsinetului.


comuna Baba Ana,afectat satul Conduratu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Conduratu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 februarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Conduratu.


orașul Bușteni,afectate cartierele: Poiana Țapului, Zamora, Piatra Arsă și Pârtia Kalinderu

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, din cauza unor lucrări tehnice la stația de tratare Azuga, este nevoită să reducă debitul apei în orașul Bușteni, astăzi, 27 februarie 2024, în intervalul orar 09:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Poiana Țapului, Zamora, Piatra Arsă și Pârtia Kalinderu.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut