In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

26 ianuarie 2024

Actualizare 26.01.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată, iar furnizarea apei este reluată în condiții normale de debit și presiune.

comunele Ariceștii Zeletin (parțial), Surani și Șoimari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute în comuna Predeal Sărari, pe conducta de aducțiune care alimentează rezervoarele din Ariceștii Zeletin, Surani și Șoimari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 25 ianuarie 2024, ora 18:00 – 26 ianuarie 2024, ora 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele Ariceștii Zeletin (parțial), Surani și Șoimari.


Câmpina, perioada 26-28.01.2024

La o proba de rutină (din cadrul monitorizării de audit) prelucrată de lnstitutul Național de Sănătate Publică (INSP) efectuată la ieșirea din Stația de Tratare a Apei Muscel – Voila Câmpina, a fost identificată o depașire minimală a nivelului de tetracloretena și tricloretena de 12,5 µg/L față de valoarea admisă de 10 µg/L. Trebuie precizat faptul că au fost prelevate probe și din rețeaua de alimentare cu apă potabilă Câmpina (din punctele Spitalul Municipal și Piața Centrală), acestea nedepășind valoarea de 0,51 µg/L, mult sub pragul maxim admis de 10 µg/L.

În aceste condiții, Hidro Prahova S.A. a dispus ca, în perioada 26 – 28 ianuarie 2024, să se efectueze igienizarea tuturor rezervoarelor și a stației de tratare Muscel – Voila, după care se va repeta analiza de apă de la ieșire stație pentru a se determina valorile parametrilor tetracloretena și tricloretena.

HIDRO Prahova S.A. le recomandă tuturor locuitorilor și agentilor economici din Câmpina ca, până la o nouă informare care să arate că nu există niciun parametru depășit, apa din sistemul public sa fie folosită exclusiv in scopuri menajere.

Compania va pune la dispoziția locuitorilor din Câmpina surse alternative de apă prin amplasarea containerelor de tip IBC cu apă potabilă care sa fie folosită până la obținerea noilor rezultate.

Regretăm situația creată și ne cerem scuze locuitorilor din Câmpina pentru toate incovenientele apărute. Facem eforturi ca situația să fie remediată in cel mai scurt timp cu putință pentru a putea oferi apă pentru consum sigură și de calitate consumatorilor.

Proba în cauză a fast prelevată în data de 26.06.2023, iar informarea Direcției de Sănătate Publică Prahova către Hidro Prahova S.A. a venit in data de 25.01.2024.


satele Balta Doamnei și Curcubeu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Balta Doamnei, pe strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Balta Doamnei și Curcubeu. 


orașul Breaza, afectate cartierele Frăsinet și Nistorești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate din orașul Breaza, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Frăsinet și Nistorești.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Comarnic, afectate cartierul Podul Lung și parțial pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut