In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

25 ianuarie 2024

Afectate comunele Surani, Șoimari și Ariceștii Zeletin (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute în comuna Predeal Sărari, pe conducta de aducțiune care alimentează rezervoarele din Ariceștii Zeletin, Surani și Șoimari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 25 ianuarie 2024, ora 18:00 – 26 ianuarie 2024, ora 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele Ariceștii Zeletin (parțial), Surani și Șoimari.


orașul Comarnic, afectat cartierul Podul Lung și parțial străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


Afectate comunele Surani, Șoimari și Ariceștii Zeletin (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din comuna Ariceștii Zeletin, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 25 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele: Surani, Șoimari și Ariceștii Zeletin (parțial).

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut