OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din orașul Comarnic, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 26 iunie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00,  cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Cărbunești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Cărbunești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 26 iunie 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în comuna Cărbunești.


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Fulga, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 26 iunie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00,  cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Fulga.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Telega, afectate străzile Moldoveni, Colibași și Sărăturii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Telega, strada Moldoveni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 26 iunie 2024, în intervalul orar 12:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile: Moldoveni, Colibași și Sărăturii.


comuna Teișani, afectate satul Olteni, strada Principală și strada Cismari din Vălenii de Munte

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Teișani, sat Olteni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi –  26 iunie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în satul Olteni, strada Principală și strada Cismari din Vălenii de Munte.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut