In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 decembrie 2023, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

26 decembrie 2023
orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Tinosu, afectate satele Tinosu, Pisculești și Predești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din comuna Tinosu, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 26 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Tinosu, Pisculești și Predești.Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.La restabilirea alimentării cu energie electrică, HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut