OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Mizil,  afectate străzile Erou Radu Nicolae, Revoltei, Bulevardul Gării și în satele: Conduratu și Baba Ana

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Mizil, strada Erou Radu Nicolae, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc pe străzile: Erou Radu Nicolae, Revoltei, Bulevardul Gării și în satele: Conduratu și Baba Ana. 


orașul Câmpina,  afectate cartierele Câmpinița și Muscel (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Câmpina, strada Dumul Taberei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 mai 2024, în intervalul orar 10:30 –  13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Câmpinița și Muscel (parțial).


comuna Mănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Mănești, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 26 mai 2024, ora 21:30 – 27 mai 2024, ora 07:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Mănești și Zalhanaua.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Scorțeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Scorțeni, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 27 mai 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Mislea și Scorțeni (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut