OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Colceag, afectate satele Inotești, Colceag și Vâlcelele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de apă din comuna Colceag, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 28 mai 2024, în intervalul orar 18:30-22:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Inotești, Colceag și Vâlcelele.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Câmpina, afectate pe străzile: Voila (parțial), Calea Doftanei (parțial), Dealului, Bobâlna, Rezervoarelor, Târnava Mare, Târnava Mică, Târgul Mureș, Fabricii, Rândunicii și Lacul Peștelui

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Câmpina, strada Rândunicii, cauzată de firma care execută lucrări de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 mai 2024, în intervalul orar 15:30– 18:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Voila (parțial), Calea Doftanei (parțial), Dealului, Bobâlna, Rezervoarelor, Târnava Mare, Târnava Mică, Târgul Mureș, Fabricii, Rândunicii și Lacul Peștelui.


comuna Chiojdeanca, afectate satele Nucet și Chiojdeanca

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea înlocuirii unei vane la rețeaua de distribuție din comuna Chiojdeanca, sat Nucet, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Nucet și Chiojdeanca.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut