In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
27 noiembrie 2023

comuna Baba Ana, sat Conduratu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă în comuna Baba Ana, sat Conduratu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Conduratu.


comuna Telega, strada Zăpodie

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Telega, strada Zăpodie, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30-15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Zăpodie.


orașul Comarnic, cartier Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei de curent la stația de pompare Podul Lung din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00-12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartier Podul Lung. Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Comarnic, cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Florei din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 27 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut