In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
29 Februarie 2024

orașul Breaza, afectat cartierul Podul Vadului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma lucrărilor efectuate pentru cuplarea unei conducte noi în orașul Breaza, la intersecția străzilor Intrarea Parfumului cu 23 August, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 februarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Vadului.


orașul Bușteni, afectat cartierul Piatra Arsă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, la intersecția străzilor Eroilor cu Poligonului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 februarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Piatra Arsă.


comuna Tomșani, afectat satul Tomșani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Tomșani, sat Tomșani, strada Principală, nr. 120, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 februarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Tomșani.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut