In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
28 Februarie 2024

comuna Ceptura, afectat satul Ceptura de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Ceptura, sat Ceptura de Jos provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 februarie 2024, în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ceptura de Jos.


orașul Bușteni, afectate străzile: Clăbucet, Părintele Lucaci și Arcului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Bușteni, strada Clăbucet, nr. 1 și 26, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 februarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Clăbucet, Părintele Lucaci și Arcului


orașul Băicoi, comuna Dumbrăvești, afectat orașul Băicoi și satul Plopeni Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 24 de ore, în perioada 28-29 februarie 2024, după cum urmează:

  • 28-29 februarie 2024, începând cu ora 05:00, afectat satul Plopeni Sat din comuna Dumbrăvești
  • 28-29 februarie 2024, intervalele 08:00-17:00, 20:00-05:00 (în limita stocului din rezervor), orașul Băicoi, afectate străzile alimentate de stația de apă canton: Lăcrămioarelor, Albăstrelelor, Vânătorilor, Crișului, Someș, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Fdt. Plaiului, Aviatorilor, Duzilor, Fdt. Rozelor, Independenței de la intersecția cu str. Paltinului până la stația de apă Canton, Paltinului, Violetelor, Bujorului, Libertății, Zefirului, Fdt. Alunișului, Fdt. Cerbului, Ialomiței, Dîmbului, Fdt. Cheia, Dorobanți de la interesecția cu strada Dîmbului până la limita cu comuna Scorțeni, Dorobanți de intersecția cu strada Dîmbului până la gradiniță – partea stânga, Fdt. Milcov, Fdt. Șipot, Stejarului, Codrii Cosminului.

HIDRO Prahova S.A. este nevoită să aplice această masură din cauza unei avarii pe rețeaua de transport a furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova în zona orașului Plopeni.

În aceste condiții, HIDRO Prahova S.A. precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit, după remedierea avariei.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuției, vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut