OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Bărcănești, afectate satele Bărcănești (zona blocurilor), Românești și Pușcași

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor pentru racordarea blocurilor de pe DN 1 la rețeaua nouă de apă, în comuna Bărcănești, satul Bărcănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, mâine, 30 mai 2024, în intervalul orar 08:30 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Bărcănești (zona blocurilor), Românești și Pușcași.


orașul Bușteni, afectate străzile Mărășești, Arcului și Clăbucet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Bușteni, strada Clăbucet, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 mai 2024, în intervalul orar 11:30– 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Mărășești, Arcului și Clăbucet.


comuna Dumbrava, afectat satul Ciupelnița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de apă din comuna Dumbrava, sat Ciupelnița este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 29 mai 2024, în intervalul orar 11:30-14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ciupelnița.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Breaza, afectate strada Tălii, Crângului și Coacăzelor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Breaza, strada Tălii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 mai 2024, în intervalul orar 10:30– 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Tălii, Crângului și Coacăzelor.


comuna Podenii Noi, afectat satul Popești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Podenii Noi, sat Popești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 mai 2024, în intervalul orar 08:30– 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Popești.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut