In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


19 octombrie 2023

orașul Bușteni, strada Splaiul Zamorei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, strada Splaiul Zamorei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 octombrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Splaiul Zamorei, 13 Septembrie, Primăverii, Zorilor și George Enescu.


comuna Cocorăștii Colț, satul Piatra

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vedere efectuării lucrărilor de extindere la rețeaua de apă și canalizare în comuna Brazi, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în comuna Cocorăștii Colț, satul Piatra, în data de 20 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.Această întrerupere va afecta în totalitate abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Piatra.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut