In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


20 octombrie 2023

orașul Comarnic, strada Podul Vârtos

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la stația de pompare Podul Vârtos din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 18:00 – 22:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc pe strada Podul Vârtos.


comuna Blejoi, sat Blejoi

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Blejoi, sat Blejoi, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare menajeră și pluvială, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. Această întrerupere va afecta abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în satul Blejoi.


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua furnizorului de electricitate, care a condus la lipsa curentului în stația de pompare din comuna Fulga, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. din comuna Fulga.


Actualizare: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde pană în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Sinaia, Calea București, nr. 4, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strazile: Calea București, Bulevardul Republicii (parțial) și zona Halta Sinaia.


orașul Mizil, strada Erou Radu Nicolae

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada Erou Radu Nicolae, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 10:45 – 12:45, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Erou Radu Nicolae, Bulevardul Gării, 1 Mai, Matei Basarb, Spitalului și comuna Baba Ana, satele: Baba Ana și Conduratu.


comuna Ceptura, sat Rotari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Ceptura, sat Rotari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi 20 octombrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00 cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Rotari, Șoimești și Ceptura de Sus (parțial).


orașul Azuga, strada Prahovei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Prahovei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 11:30 – 13:30 cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Prahovei și Victoriei (parțial).


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță restricția consumului de apă potabilă (băut / gătit) in comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. este nevoită să ia aceste măsuri în urma anunțului de către Direcția de Sănătate Publică a județului Prahova, instituție care asigură controlul parametrilor de calitate ai apei potabile prin monitorizarea de audit, care informează prin adresa cu nr. 25562 din data de 13.10.2023, că pe raza teritorială a comunei Apostolache s-au înregistrat valori depășite ale arsenului în apa potabilă.

Apa nu poate fi folosită pentru băut și gătit, dar va putea fi folosită pentru spălat și alte folosințe care nu determină contaminarea alimentelor, cât și pentru evacuarea apelor uzate menajere.

Societatea va asigura necesarul de apă potabilă prin utilizarea containerelor tip IBC în zonele afectate.

În acest sens, societatea HIDRO Prahova S.A. asigură că vor fi prelevate constant probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.


comuna Blejoi, sat Blejoi

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Blejoi, sat Blejoi, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare menajeră și pluvială, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Nichita Stănescu, Geo Bogza, I.L.Caragiale, Câmpului, Cimitirului, Calotești.


comuna Blejoi, sat Blejoi

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Blejoi, sat Blejoi, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare menajeră și pluvială, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 octombrie 2023, în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Blejoi.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut