In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
11 martie 2024

comuna Baba Ana, sat Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea execuției lucrărilor necesare pentru instalarea unui nou branșament în comuna Baba Ana, sat Baba Ana, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 martie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.


orașul Comarnic, afectată în totalitate strada Podul Lung și parțial, străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Valea lui Conci și Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 martie 2024, înintervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, afectată strada Păcii și parțial pe străzile Victoriei și Erou Colonel Doctor Popovici 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Erou Colonel Doctor Popovici, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 martie 2024, în intervalul orar 10:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Păcii si parțial pe străzile Victoriei și Erou Colonel Doctor Popovici.


comuna Posești, afectate comunele Posești si Starchiojd

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la căminul de vane din comuna Posești, sat Nucșoara, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 martie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele Posești și Starchiojd.


Perioada 12.03.2024, ora 08:00 – 13.03.2024, ora 20:00, afectată comuna Colceag

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelelor de distributie apă care alimentează comuna Colceag, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 12 martie 2024, ora 08:00 – 13 martie 2024, ora 20:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Colceag.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați sa își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut