In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

13 Martie 2024

comuna Colceag, afectate satele Înotești și Vâlcelele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la stația de pompare din comuna Colceag, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în intervalul orar 14:30 – 17:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Înotești și Vâlcelele.


orașul Comarnic, afectată strada Mesteacănului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, cartier Ghioșești, Valea Mesteacănului, nr. 155, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Valea Mesteacănului.


orașul Breaza, afectate străzile: Bucegi, Cuza Vodă și Unirii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la căminul de vane din orașul Breaza, strada Bucegi, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Bucegi, Cuza Vodă și Unirii.


orașul Breaza, afectată strada Carierei și parțial strada Victoriei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Victoriei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în intervalul orar 09:15 – 13:15, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Carierei și parțial strada Victoriei.


orașul Urlați, afectate străzile: Valea Crângului, Mărunțiș și Valea Nucetului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Urlați, strada Valea Crângului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 martie 2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Valea Crângului, Mărunțiș și Valea Nucetului.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut