In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 08 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


08 noiembrie 2023

orașul Comarnic, cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 08 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial).

Societatea HIDRO Prahova SA face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Sinaia, cartierul Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Sinaia, strada Calea Moroieni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 08 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Izvor.


comuna Izvoarele, strada Crasna

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Izvoarele, strada Crasna, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 08 octombrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Izvoarele.


orașul Sinaia, cartierul Platou Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la căminul de vane de pe strada Walter Mărăcineanu, orașul Sinaia, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 08 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Platou Izvor.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut