In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


09 noiembrie 2023

comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate care a condus la lipsa curentului în comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 17:00 – 19:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Blejoi, cartier Irish

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la un cămin aflat pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Blejoi, cartier Irish, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 13:30 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Irish.


orașul Bușteni, strada Piatra Arsă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Bușteni, strada Piatra Arsă,  nr. 178, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Piatra Arsă


orașul Slănic, zona Groșani și zona înaltă a orașului Slănic

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la stația de tratare Ștefești din orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona Groșani și zona înaltă a orașului Slănic.


comuna Gura Vadului și Tohani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoarul Tohani, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Gura Vadului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Gura Vadului și Tohani.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, străzile, Republicii, Valea Cândei, Școlii, Poiana și Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor de execuție din cadrul contractului de achiziție publică CL1 fazat Lot 3 – “Reabilitare și extindere stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, Judetul Prahovaˮ, este nevoită să întrerupă furnizarea apei din stația de tratare Valea lui Conci, orașul Comarnic, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Școlii, Poiana și Podul Lung.


orașul Comarnic, cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut