In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

19 ianuarie 2024

orașul Comarnic, afectate cartierul Podul Lung și parțial străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Urlați, afectate străzile Mărunțiș, Valea Crângului, Valea Nucetului, Cherba

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Urlați, strada Mărunțis, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00-14:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mărunțiș, Valea Crângului, Valea Nucetului, Cherba.


Breaza, comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune Paltinu din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Valea Târsei, Nistorești, Gura Beliei, Surdești și comuna Adunați. 


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut