In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

21 ianuarie 2024

Vălenii de Munte, afectate comunele Drajna, Izvoarele (satele Cernești și Chirițești) și Teișani (strada Stâlpului – parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport din comuna Teișani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 21 ianuarie 2024, ora 14:00 – 22 ianuarie 2024, ora 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele: Drajna, Izvoarele (satele Cernești și Chirițești) și Teișani (strada Stâlpului – parțial).


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana. 

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut