OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


 

comuna Scorțeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Scorțeni, este nevoită să oprească furnizarea apei, mâine – 21 iunie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satul Scorțeni.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Ciorani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Ciorani, este nevoită să oprească furnizarea apei, mâine – 21 iunie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Ciorani.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Mizil, afectate străzile Mircea Vodă, Eroilor, cartier Dallas și din comuna Baba Ana, satele Cireșanu și Nou

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Mizil, strada Mircea Vodă, nr. 2A, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc pe străzile Mircea Vodă, Eroilor, cartier Dallas și din comuna Baba Ana, satele Cireșanu și Nou. 


orașul Slănic, afectate străzile Brâncoveanu, Cuza Vodă și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Slănic, strada Cuza Vodă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile Brâncoveanu, Cuza Vodă și străzile adiacente.


comuna Poinerii Burchii, afectate satele Tătărani și Ologeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea unei defecțiuni la stația de pompare Ologeni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în comuna Poienarii Burchii, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satele Tătărani și Ologeni.


comuna Ștefești, afectate comuna Ștefești și cartier Prăjani (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea decolmatării captării la stația de apă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în comuna Ștefești, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Stefești și cartier Prăjani (parțial).


orașul Breaza, afectate cartierele: Nistorești, Frăsinet, Valea Târsei și Breaza de Sus (parțial)

ACTUALIZARE, ora 19:00: HIDRO Prahova S.A. anunță că, avaria a fost remediată. Pentru refacerea stocului de apă în rezervor și aerisirea instalației, este nevoită să oprească furnizarea apei. Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Adunați.

ACTUALIZARE, ora 14:00HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 20:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Paltinu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești, Frăsinet, Valea Târsei și Breaza de Sus (parțial).


comuna Jugureni

ACTUALIZARE, ora 13:00HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 17:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Jugureni, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 20 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Jugureni și Marginea Pădurii.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut