In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

22 ianuarie 2024

Vălenii de Munte, afectate comunele Drajna, Izvoarele și Teișani

ACTUALIZARE: Din cauza unor probleme tehnice apărute în timpul remedierii avariei, întreruperea furnizării apei se prelungește până la ora 20:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport din comuna Teișani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 21 ianuarie 2024, ora 14:00 – 22 ianuarie 2024, ora 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Vălenii de Munte (strada Cuza Vodă cu adiacente, strada Ștefan cel Mare cu adiacente, strada Progresului – parțial) și comunele: Drajna, Izvoarele (satele Cernești și Chirițești), Teișani (strada Stâlpului – parțial).


comuna Baba Ana, afectat sat Conduratu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă în comuna Baba Ana, sat Conduratu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Conduratu.


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut