In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
22 noiembrie 2023

comuna Iordăcheanu, satele Iordăcheanu și Mocești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Iordăcheanu, sat Mocești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Iordăcheanu și Mocești


orașul Breaza

Actualizare 22.11.2023 – HIDRO Prahova SA anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 16:30, cu posibilitate de prelungire. Sunt afectați și abonații din cartierul Gura Beliei.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 19:00 – 23:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești, Frăsinet și Valea Târsei.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut