In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

23 ianuarie 2024

21 – 23.01.2024 – Vălenii de Munte, comunele Drajna, Izvoarele și Teișani

ACTUALIZARE: 23.01.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată. Până la încărcarea rețelei și reglarea sistemului, întreruperea furnizării apei potabile se prelungește până astăzi, 23 ianuarie 2024, ora 16:00.

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova SA anunță că, din cauza complexității lucrării pentru remedierea avariei, întreruperea furnizării apei se extinde până în data de 23 ianuarie 2024, ora 12:00, cu posibilitate de prelungire.

ACTUALIZARE: Din cauza unor probleme tehnice apărute în timpul remedierii avariei, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 20:00, cu posibilitate de prelungire.


orașul Vălenii de Munte (strada Cuza Vodă cu adiacente, strada Ștefan cel Mare cu adiacente, strada Progresului – parțial) și comunele Drajna, Izvoarele (satele Cernești și Chirițești), Teișani (strada Stâlpului – parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport din comuna Teișani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 21 ianuarie 2024, ora 14:00 – 22 ianuarie 2024, ora 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Vălenii de Munte (strada Cuza Vodă cu adiacente, strada Ștefan cel Mare cu adiacente, strada Progresului – parțial) și comunele: Drajna, Izvoarele (satele Cernești și Chirițești), Teișani (strada Stâlpului – parțial).


orașul Comarnic, afectat cartierul Podul Lung și parțial pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție, în zona rezervorului de înmagazinare apă din comuna Apostolache, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut