OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

orașul Vălenii de Munte, afectat cartier Rizăneşti

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Vălenii de Munte, strada Războieni,  provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 16:00 – 19:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartier Rizăneşti.


orașul Slănic, afectate zona centrală și cartier Prăjani

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 16:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute unei vane, la captarea apei Ștefești, în orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona centrală și cartier Prăjani.


orașul Breaza, afectate străzile Războieni și Caporal Dumitrache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Breaza, strada Războieni,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Războieni și Caporal Dumitrache.


orașul Slănic, afectat cartierul Groșani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Slănic, strada Dragoș Vodă, nr. 2,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Groșani.


comuna Bărcănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Bărcănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bărcănești.


comuna Sângeru

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea anulării unei cișmele stradale, din cauza unor lucrări de asfaltare în comuna Sângeru, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Sângeru.


comuna Mănești, afectate comuna Mănești, satele: Mănești,  Zalhana și Băltița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Mănești, sat Mănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Mănești, satele: Mănești, Zalhana și Băltița.


orașul Sinaia, afectate cartierele Izvor și Platou Izvor

ACTUALIZARE, ora 16:00: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 20:00, cu posibilitate de prelungire.

ACTUALIZARE, ora 12:00: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 17:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, pentru refacerea stocului de apă și decolmatarea captării Valea Dorului, din orașul Sinaia, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, astăzi, 30 aprilie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor și în totalitate abonații care locuiesc în zonele înalte.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut